Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 30 Oct 2020, 02:35

All times are UTC [ DST ]




 [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: 11 Oct 2014, 05:56 
Offline

Joined: 11 Oct 2014, 05:44
Posts: 1
Hi,
Ryse Son of Rome came out and I purchased it today.
It does not seem to support a proper in surround (5760x1080)? Was wondering if anyone has figured out how to fix it?
If someone can fix this please reply.
Thanks !!!


Top
  
 


PostPosted: 11 Oct 2014, 14:57 
Offline

Joined: 12 Sep 2014, 09:23
Posts: 1
Hi,

It seems to support Eyefinity. However the HUD is stretched.

Screenshots (In-game and menu) :

Image

Image

Resolution : 4480x1022 /// [1280x1024]x[ 1920 x 1080 ]x[1280x1024]

Crossfire is not supported since I play in this resolution (no SSAA, details low, temporal AA and motion blur enabled) with an average of 30fps with CFX activated and between 45 and 50fps with CFX disabled. Catalyst 14.7 since 14.9 freezes my pc with cfx.

Configuration : 7970GE/R9 280X crossfire, 3570k, 8GB RAM, 850psu.


Last edited by morback on 12 Oct 2014, 18:12, edited 1 time in total.

Top
  
 
PostPosted: 11 Oct 2014, 17:55 
Offline

Joined: 23 Jul 2014, 12:37
Posts: 6
was thinking about purchase it too, but without 3xscreen i won't make it


Top
  
 
PostPosted: 12 Oct 2014, 00:05 
Offline

Joined: 06 Sep 2014, 04:45
Posts: 5
I know that it works OK in Eyefinity. The UI is stretched but the actual game (ya know, the 3D part) is fine. FOV and all that.

Does it not work at all for you or is it just the UI that's the problem?


Top
  
 
PostPosted: 12 Oct 2014, 03:06 
Offline
Insiders
Insiders

Joined: 01 Sep 2010, 11:38
Posts: 516
It's actually not too bad. The game scales Hor+ but initially the menus and HUD are Stretched and Spanned. There is a option in game that allows you to adjust the menus/HUD parameters, but it doesn't allow enough adjustment to centre the HUD. If that was fixed, and the constraints lifted even more, the game would work flawlessly - at least on Nvidia Surround.

I've started a thread on steam, head over there too to voice your concerns.

http://steamcommunity.com/app/302510/di ... 1413049407

_________________
起死回生 (kishi kaisei) Wake from death and return to life..


Top
  
 
PostPosted: 12 Oct 2014, 19:35 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 21 May 2011, 14:18
Posts: 1232
Toothless Spoon wrote:
It's actually not too bad. The game scales Hor+ but initially the menus and HUD are Stretched and Spanned. There is a option in game that allows you to adjust the menus/HUD parameters, but it doesn't allow enough adjustment to centre the HUD. If that was fixed, and the constraints lifted even more, the game would work flawlessly - at least on Nvidia Surround.

I've started a thread on steam, head over there too to voice your concerns.

http://steamcommunity.com/app/302510/di ... 1413049407


Hud fix:
Image

FWS plugin:
Image

Just need to send it to Hayden so he can push it live.

_________________
WideScreen Fixer... Fixes your Surround problems to give a gorgeous 3D Surround Experience!
WideScreen Fixer

Only website to show TRUE 3D Vision Surround Gaming Videos(viewable by anyone) only at
3D Vision Surround Gallery

E-mail and Paypal (for people who wants it): [email protected]


Top
  
 
PostPosted: 13 Oct 2014, 01:17 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 21 May 2011, 14:18
Posts: 1232
Fix is now part of Flawless WideScreen Fixer.

_________________
WideScreen Fixer... Fixes your Surround problems to give a gorgeous 3D Surround Experience!
WideScreen Fixer

Only website to show TRUE 3D Vision Surround Gaming Videos(viewable by anyone) only at
3D Vision Surround Gallery

E-mail and Paypal (for people who wants it): [email protected]


Top
  
 
PostPosted: 13 Oct 2014, 04:50 
Offline
Insiders
Insiders

Joined: 01 Sep 2010, 11:38
Posts: 516
helifax wrote:
Fix is now part of Flawless WideScreen Fixer.


Nice work, cheers. :rockout:

_________________
起死回生 (kishi kaisei) Wake from death and return to life..


Top
  
 
PostPosted: 13 Oct 2014, 06:50 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 16 Jul 2011, 19:35
Posts: 285
Location: Canada
helifax wrote:
Fix is now part of Flawless WideScreen Fixer.


Awesome Helifax works perfectly, thanks man :rockout:


Top
  
 
PostPosted: 14 Oct 2014, 05:11 
Offline
I Donated
I Donated
User avatar

Joined: 30 May 2012, 03:56
Posts: 92
I've been trying to play this game a few times now in NVidia surround, but I keep getting low memory issues. Has anyone else seen this? I have PC visuals set to performance to free up as much vid memory as possible, and I'm playing it in all normal mode with no SSAO (or whatever its calling it on this game) and I still get low memory error a few seconds into game (bridge scene). Also, I can't seem to change the textures to anything lower than "very high", even though I have normal selected for everything else...it's greyed out. I have 3GB 780ti cards.

_________________
| i7 3930K | 16GB Mushkin Redline 2133MHz | ASUS Rampage IV Formula | EVGA 2080ti SC ULTRA | EVGA Supernova 1200W PS | 2x Samsung EVO 500GB SSD RAID 0 | 2x IBM 520 SSD 240GB | Rosewill Blackhawk | 3x Acer Predator G-Sync 144MHz @ 7680x1440 |


Top
  
 
 [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group