Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 27 Sep 2020, 18:58

All times are UTC [ DST ]




 [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Click this:
PostPosted: 15 Mar 2012, 13:59 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 01 May 2006, 02:02
Posts: 475
Location: USA, Texas
Click this: http://widescreengamingforum.com/node/19999/edit

Then proceed to type :) It's quite easy I swear


Top
  
 


 Post subject: Does anyone know what
PostPosted: 30 Mar 2012, 19:12 
Offline

Joined: 19 Mar 2004, 15:19
Posts: 298
Does anyone know what atiags.dll does? Its in the BinariesWin32 folder. With it there the game wont launch (no error, just instant background crash).
Problem is that Eyefinity doesnt work for me (every menu zoomed 500%) and Im wondering if the lack of this ATI file is causing it.

EDIT: Ok, that is the problem! ATIAGS lets the game know if the system is running Eyefinity!
http://pastebin.com/7xG9KQKU

Now to find out why its not working.

_________________
[GTX1080 - 4.48GHz 4690k - planning projector mayhem]


Top
  
 
 Post subject: Just got this today, was
PostPosted: 11 Jun 2012, 07:31 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 31 Jul 2006, 14:58
Posts: 1497
Just got this today, was having some fun with friends in multiplayer. It is really the only mode I intend to play for now so I wanted to know if anybody has used the multi-monitor fixer on multiplayer and not had issues (mainly detected as a cheat/hack)

_________________
ViciousXUSMC on the Web - YouTube :: FaceBook :: Website


Top
  
 
PostPosted: 03 Sep 2012, 10:10 
Offline

Joined: 03 Sep 2012, 09:53
Posts: 1
I used to play ME3 with 2xHD5850 graphic cards and Eyefinity @ [email protected] 5760x1080 pixels. It worked really good, no FPS issues, stutterign whatsoever...I decided it is time to upgrade my system and bought a new HD7950 to replace my crossfire system. (in time when prices drop there will be a 2nd one). But now, ME3 seems not fluid when gaming. The 7950 should have more than enough capacity to handle ME3, also the fact that while gaming ME3 the GPU Load never rises above 40% is suspicious . Same Evefinity setup as above mentioned, of course.

Also I was not able to observe similiar effects in other games (Deus ex 3, Skyrim, Sleeping Dogs, SWTOR so far).

Any ideas? or just sit and wait for a better driver? At the mom cat 12.8 installed.


Top
  
 
 Post subject: Re: Mass Effect 3
PostPosted: 28 Sep 2013, 20:10 
Offline

Joined: 17 Jan 2010, 22:57
Posts: 13
Widescreen Fixer is not working for me: http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.ph ... 63#p148863


Top
  
 
 Post subject: Re: Mass Effect 3
PostPosted: 14 Jun 2015, 21:08 
Offline
Insiders
Insiders

Joined: 21 Oct 2014, 23:33
Posts: 291
DR & this thread are dated. Use Flawless Widescreen instead, works perfect. Also spreads Manual PLP perfect, with a few LUA edits.
Full detail http://www.wsgf.org/blog/imusrt/2015/04 ... structions
Image


Top
  
 
 Post subject: Re: Mass Effect 3
PostPosted: 01 Oct 2015, 13:27 
Offline
User avatar

Joined: 16 Mar 2014, 21:36
Posts: 35
Location: USA
Just wanna say THANK YOU To HELIFAX for creating the ultra-sweet WS Fixer plugin for this game!

For the last 2 years i have used both WSF and FWS at the same time, when apparently all i really needed was WSF! Yes it is very important to activate the WSF plugin during the EA opening cinematic, which i am doing now and it works wonders, my only remaining issue is that in multiplayer i cant get the weapon zoom to function properly. ANY THOUGHTS?

Basically i have to deactivate the plugin after the MP mission starts, then make damn sure i reactivate it before the mission ends or i wont be able to exit the post-mission stats screen due to overscan issues... This isn't too much of an issue but i was wondering if there was a work-around?

-blubberduck/Gungoose86
:cheers:

ONCE AGAIN THANK YOU FOR ALL YOUR HARD WORK MASTER H! YOU HAVE MADE SO MANY OF MY FAVOURITE GAMES ULTRA WS & SOFT-TH COMPATIBLE!


Attached image is a screenshot from my ME3 Multiplayer game rendered with SoftTH, at 3648 x 1152 @60hz... I'm getting around 110 fps with some tearing and V sync off.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Acer Predator AG7750-U222 (2010)
16G DDR3 RAM, Dual GTX 980s, Intel 6-Core 990X CPU @3.75 Ghz (OC), Sony 43 inch 4KTV (center display in Landscape mode) two 1280p 24" monitors (attached to center display in Portrait mode), Windows 7 64-Bit on 2TB Western Digital Black HD, Windows 10 64-Bit on WD 1.5TB Green. PDP Stealth Xbox ONE Wired Controller for decreased latency.


Top
  
 
 Post subject: Re: Mass Effect 3
PostPosted: 06 Oct 2015, 17:13 
Offline
User avatar

Joined: 16 Mar 2014, 21:36
Posts: 35
Location: USA
UPDATE:
I have used FWS and WSF each alone with the game, and there are some small drawbacks for each... With FWS u get to change FOV in game with a preset, yet the HUD Crosshair for me is slightly off, the bullets hit just above the crosshair, my config is: 3648 x 1152, with a W/H setup of 1920 x 1080, with HUD-X at 852, and HUD-Y at 0... Any ideas? Everything is perfectly centered except that the crosshair is too low. I have experimented with different coordinates but still nothing. And with WSF the crosshair is dead on, but i can't ZOOM properly...

_________________
Acer Predator AG7750-U222 (2010)
16G DDR3 RAM, Dual GTX 980s, Intel 6-Core 990X CPU @3.75 Ghz (OC), Sony 43 inch 4KTV (center display in Landscape mode) two 1280p 24" monitors (attached to center display in Portrait mode), Windows 7 64-Bit on 2TB Western Digital Black HD, Windows 10 64-Bit on WD 1.5TB Green. PDP Stealth Xbox ONE Wired Controller for decreased latency.


Top
  
 
 Post subject: Re: Mass Effect 3
PostPosted: 07 Oct 2015, 04:01 
Offline
Insiders
Insiders

Joined: 21 Oct 2014, 23:33
Posts: 291
blubberduck86, I would try adjusting your FWS resolution override values like this:

Width: 3648
Height: 1152
Hud Width: 2048 (16:9 fake center)
Hud Height: 1152 (16:9 fake center)
Horizontal Display Count: 3 (fake sides)
Vertical Display Count: 1
Hud X: 800 (which is 3648 minus 2048, then divided by 2 = width of fake side)
Hud Y: 0

It seems feasible this would correct your crosshair. Failing that, could also try shutting off FWS resolution override, & doing LUA edits instead (read my linked instructions in previous post). I would pretend you are using PLP during these LUA edits (fake sides, to make proper HUD etc on center).


Top
  
 
 Post subject: Re: Mass Effect 3
PostPosted: 08 Oct 2015, 18:25 
Offline
User avatar

Joined: 16 Mar 2014, 21:36
Posts: 35
Location: USA
Good deal thanks!
I'll give it a try and report back...

_________________
Acer Predator AG7750-U222 (2010)
16G DDR3 RAM, Dual GTX 980s, Intel 6-Core 990X CPU @3.75 Ghz (OC), Sony 43 inch 4KTV (center display in Landscape mode) two 1280p 24" monitors (attached to center display in Portrait mode), Windows 7 64-Bit on 2TB Western Digital Black HD, Windows 10 64-Bit on WD 1.5TB Green. PDP Stealth Xbox ONE Wired Controller for decreased latency.


Top
  
 
 [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Mail.ru [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group