Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 31 Oct 2020, 09:09

All times are UTC [ DST ]




 [ 278 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Next
Author Message
PostPosted: 23 Oct 2015, 17:20 
Offline

Joined: 04 Mar 2015, 14:35
Posts: 100
update 1.11:

http://www.file-upload.net/download-10991683/Witcher3_21-9_cutscene_blackbar_fix_v.1.11.rar.html


Top
  
 


PostPosted: 26 Oct 2015, 14:44 
Offline

Joined: 17 Jun 2015, 20:54
Posts: 7
zens wrote:


Thank you dude :)


Top
  
 
PostPosted: 26 Oct 2015, 21:35 
Offline

Joined: 04 Mar 2015, 14:35
Posts: 100
You welcome, and welcome on board Arown!


Top
  
 
PostPosted: 21 Nov 2015, 19:05 
Offline

Joined: 21 Nov 2015, 18:59
Posts: 1
zens wrote:


Thank you for your effort zens! Now I can play tw3 without annoying black bars which I sadly did in my first try. With mods from nexus and your fix this will be a fun ng+ ride.

Regards Patrick


Top
  
 
PostPosted: 28 Dec 2015, 00:24 
Offline

Joined: 27 Dec 2015, 04:55
Posts: 11
My current setup is 5192x1050 (Bezel Corrected) can someone edit the exe for that resolution? I am unable to figure it out.
Thanks in advance.

Edit: Never mind figured it out by myself.


Last edited by jc0123 on 08 Jan 2016, 23:38, edited 1 time in total.

Top
  
 
PostPosted: 05 Jan 2016, 09:50 
Offline

Joined: 05 Jan 2016, 09:04
Posts: 1
O yeah! :rockout: O yeah! :rockout:

BIG THANKS to zens and SaskiaAedirn!

Before:
Image
After:
Image


Top
  
 
PostPosted: 12 Jan 2016, 07:00 
Offline
I Donated
I Donated
User avatar

Joined: 30 May 2012, 03:56
Posts: 92
After the 1.12 patch, editing the .exe with the hex editor like this post covers doesn't seem to work anymore. I edited the .exe with hex editor for 21:9 like before and I no longer get cut scenes that fill the 5892x1080 surround resolution. Has anyone else noticed this?

_________________
| i7 3930K | 16GB Mushkin Redline 2133MHz | ASUS Rampage IV Formula | EVGA 2080ti SC ULTRA | EVGA Supernova 1200W PS | 2x Samsung EVO 500GB SSD RAID 0 | 2x IBM 520 SSD 240GB | Rosewill Blackhawk | 3x Acer Predator G-Sync 144MHz @ 7680x1440 |


Top
  
 
PostPosted: 12 Jan 2016, 07:19 
Offline

Joined: 24 Sep 2015, 05:22
Posts: 34
39 8E E3 3F appears 3 times, edit the 2nd one to fix the cutscenes.


Top
  
 
PostPosted: 12 Jan 2016, 17:43 
Offline

Joined: 01 Dec 2013, 08:55
Posts: 23
can someone please uplaod the 2560x1080 fix for 1.12?


Top
  
 
PostPosted: 12 Jan 2016, 18:35 
Offline
User avatar

Joined: 12 Jan 2016, 18:27
Posts: 1
So after reading the guide from earlier I tried editing the .exe myself for 21:9 3440x1400 and it works.

I replaced the second entry of 39 8E E3 3F with 8AE31840 (simple copy and paste) using Hex Editor, works like a charm and thanks Zens for the hard work.


Top
  
 
 [ 278 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group