Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 22 May 2024, 17:46

All times are UTC [ DST ]




 [ 767 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77  Next
Author Message
PostPosted: 29 May 2016, 15:33 
Offline
User avatar

Joined: 29 May 2016, 15:16
Posts: 6
Location: Illinois
Okay I used the .ini fix on hear and it looks great except when I do transfers and such. Which I also can't create my name at the very beginning of the storyline. Any fix on this?

_________________
Windows 10 Pro
i7 5960x
Asus Rampage V Extreme U3.1
Titan X 4 Way SLI
8x8 64Gb 2666 Corsair Elite
2x Custom EK Loop on All Cards, Mobo, CPU
3x Phillips 272G5DYEB GSync
+ Asus VE228H
Corsair AX1500i + HX1000i (2500W)
2x Samsung 850 EVO Pro 1TB
2X WD Black 4 TB (8TB)
3x Asus 12B1ST ROM Drives
38 Fans, 5 Fan Controllers
4 x 60mm of Radiators
http://pcpartpicker.com/b/XtM8TW


Top
  
 


PostPosted: 01 Jun 2016, 05:33 
Offline

Joined: 21 May 2016, 07:06
Posts: 5
What do I need to edit to fix the bottom of terminal text being cut off? Like when there are large blobs on screen the last line or two always get cut off. The other thing is notes are too small to read what fixes that? I'm pretty sure they're both ini edits


Top
  
 
PostPosted: 17 Jun 2016, 19:00 
Offline

Joined: 12 Nov 2015, 20:13
Posts: 4
When updated to Fallout 4 v1.5 these empty brown info boxes appeared in the upper right screen when using WSGF with triple screens.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
  
 
PostPosted: 25 Jun 2016, 18:21 
Ok so i finally bought FO4 last night on steam summer sale. (6/24/16 ) And it looks like we are on v 1.6 now. I am having a heck of a time finding information on how to get this working on the newest version as nobody seems to put dates on the updated links for various files. Also Flawless widescreen website is down? What do I need to do to get this game playable in eyefinity at 5760x1080?


Top
  
 
PostPosted: 04 Jul 2016, 19:01 
Offline

Joined: 17 Jan 2016, 12:48
Posts: 6
Please could the community help me.

I was using the interface.ba2 fix posted a few pages back however this is not working now. Also flawless widescreen crashes to desktop without any error messages.

Is there any fixes for 5760x1080 UI?


Top
  
 
PostPosted: 12 Jul 2016, 05:36 
Offline

Joined: 12 Nov 2015, 17:52
Posts: 7
The benefits of using the tool from http://www.flawlesswidescreen.org/ pretty much outstrip the hassle of using a customized ba2 files, unless you know what you're doing and can edit them yourself. Believe me, I held on to using modified ba2 file up to 1.4 and finally realized that 90-95% of what I needed was in the memory hack (the tool above). After backing out all the screen modifications I made in the ini files, it works great in every game patch since. I am using Surround in 5760x1200.

The Flawless Widescreen tool is easy: Download and install it. Run the tool and click on Fallout 4 in the Available Plugins. Change options as you see fit but you should be fine with defaults. Make sure this tool is running on your system at the time you start Fallout 4. Very important.

Quick edit: I did actually keep a few edits in my ini for workshop icon sizes. If it helps, here's what I put in my fallout4.ini file under [Interface]:

fNoteDistance=12.0000
fBookDistance=36.6667
fWorkshopMenuItem3DScale=2.0000


Top
  
 
PostPosted: 25 Jul 2016, 23:12 
Offline
User avatar

Joined: 08 Sep 2015, 00:47
Posts: 37
Hi guys, does anybody have an idea how to solve this? I haven't touched Fallout 4 in months, now I went back to it and oddly enough I cannot make it work anymore in a triple screen setup. I never uninstalled it in the first place so the settings remained the same. After I encountered the issue I did try erasing the old settings and redoing everything from scratch but I always get the same result: when the game launches it reverts my resolution to a non-bezel compensated one (so everything looks messed up from one screen to the next) and it adds a weird looking blue bar to the far right of the screen:

Image


Top
  
 
PostPosted: 28 Jul 2016, 14:34 
Offline
I Donated
I Donated
User avatar

Joined: 10 Nov 2010, 02:58
Posts: 264
Francesco wrote:
Hi guys, does anybody have an idea how to solve this? I haven't touched Fallout 4 in months, now I went back to it and oddly enough I cannot make it work anymore in a triple screen setup. I never uninstalled it in the first place so the settings remained the same. After I encountered the issue I did try erasing the old settings and redoing everything from scratch but I always get the same result: when the game launches it reverts my resolution to a non-bezel compensated one (so everything looks messed up from one screen to the next) and it adds a weird looking blue bar to the far right of the screen:

Image


Remove all settings and edits and use http://www.flawlesswidescreen.org/ tool.
Works for me after every update and patch to the game so far.
Easy and Simple. :thumbup:

_________________
| i7 6850K Broadwell-e @4.2Ghz | DDR4 32GB @3200Mhz| 2x Msi 1080 X | Asus X99 Deluxe II /H110i/AX1200iw |
| 3x Dell P2314H @ 5760x1080 + Philips 43" 4K IPS BDM4350UC Monitor + Oculus Rift CV1 |
| 1*Samsung EVO 960 500GB NVMe x4 gen.3 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x 2TB SSHD Seagate SATA III Raid 0 |
| Logitech G810 - G502 - G240 - G27 - G940 - | TrackIR 5 Pro | Saitek RHINO X55 HOTAS | Xbox One Elite Gpad |
Asus Vulcan Pro | Asus Xonar U7 | Sony STR-DE495P External Surround Home Cinema Reciever |


Top
  
 
PostPosted: 28 Jul 2016, 22:54 
Offline
User avatar

Joined: 08 Sep 2015, 00:47
Posts: 37
anteronoid wrote:
Remove all settings and edits and use http://www.flawlesswidescreen.org/ tool.
Works for me after every update and patch to the game so far.
Easy and Simple. :thumbup:

I already tried that but it had no effect, I removed the Fallout4Prefs.ini file in the main Fallout 4 folder and all the other *.ni files in Documents/My Games/Fallout4.

Am I missing something?


Top
  
 
PostPosted: 29 Jul 2016, 11:18 
Offline
I Donated
I Donated
User avatar

Joined: 10 Nov 2010, 02:58
Posts: 264
Francesco wrote:
anteronoid wrote:
Remove all settings and edits and use http://www.flawlesswidescreen.org/ tool.
Works for me after every update and patch to the game so far.
Easy and Simple. :thumbup:

I already tried that but it had no effect, I removed the Fallout4Prefs.ini file in the main Fallout 4 folder and all the other *.ni files in Documents/My Games/Fallout4.

Am I missing something?


Have you removed those custom *.ba2 files as well?

If you have fresh .ini files this tool could come in handy to configure the resolution/fullscreen parameters at first start and then lock the .ini files.
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/102/?tab=2

Also you have to configure the FWS tool to your settings.
Start the FWS first, load the Fallout4 plugin, then the game.
In the status window/log you should see if it detects the game exe when you start it.
Also, the FWS might not work with pirate versions.

_________________
| i7 6850K Broadwell-e @4.2Ghz | DDR4 32GB @3200Mhz| 2x Msi 1080 X | Asus X99 Deluxe II /H110i/AX1200iw |
| 3x Dell P2314H @ 5760x1080 + Philips 43" 4K IPS BDM4350UC Monitor + Oculus Rift CV1 |
| 1*Samsung EVO 960 500GB NVMe x4 gen.3 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x 2TB SSHD Seagate SATA III Raid 0 |
| Logitech G810 - G502 - G240 - G27 - G940 - | TrackIR 5 Pro | Saitek RHINO X55 HOTAS | Xbox One Elite Gpad |
Asus Vulcan Pro | Asus Xonar U7 | Sony STR-DE495P External Surround Home Cinema Reciever |


Top
  
 
 [ 767 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group