Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 14 Aug 2020, 10:00

All times are UTC [ DST ]




 [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 01 Oct 2014, 01:28 
Offline

Joined: 01 Oct 2014, 00:51
Posts: 1
Hi there,

Some years ago I used to have a 3 monitor setup with the TH2GO DE, but I can't remember the actual configuration from back then.
Anyway, I now have a different PC with Win XP, a "Geforce GTX 650 Ti" graphics card and 3 monitors with a natural resolution of 1280x1024 each.

But now I am stuck and the monitors keep black...

I installed / updated all the drivers (graphic, TH2GO, 'monitor'). I can enter the Matrox PowerDesk configuration quick setup thingy. And it detects all monitors and default resolution just fine. In the end it asked to be rebooted. But after that reboot all screens stay black, the monitors find no signal. The TED light is red.
I even tried it with the VGA input into the TH2GO but the result was exactly the same (everything normal until the reboot).

Playing with the configuration I managed to stretch a single low resolution screen onto all 3 monitors, so the physical connection is technically working.
I am not sure, what I am supposed to do here. :(


Top
  
 


 [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group