Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 06 Jun 2020, 23:43

All times are UTC [ DST ]




 [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: 11 Apr 2016, 04:19 
Offline

Joined: 11 Apr 2016, 04:11
Posts: 3
I've had this persistent problem across both of my AMD cards in which my rightmost monitor has a very obvious horizontal screen tear.

My setup includes :
2x Samsung B2440
1x Samsung BX2440

So they're pretty much the same screens with the BX2440 being the LED variant which I have set up in the middle. Each of them is connected using exact same DVI to DP cables to my R9 Nano. I have the latest drivers installed (16.4.1) with Crimson so there should not be any software problems. I have tried the same setup with my older card, a 6870, and it shares the same problem although that setup included 2 DVI to DVI and 1 DVI to DP which I initially thought was the problem. However now that I have a cutting edge card with 3 DP, shouldn't this be fixed?


Top
  
 


PostPosted: 11 Apr 2016, 08:17 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 08 May 2011, 18:58
Posts: 2286
If you physically switch the left and right monitor.
Does is still show up? On the same monitor?

Gesendet von meinem LENNY2 mit Tapatalk

_________________
We gonna send it to outa space!


Top
  
 
PostPosted: 13 Apr 2016, 12:33 
Offline

Joined: 11 Apr 2016, 04:11
Posts: 3
Yeah I've tried swapping around the cables and it only appears on the right most monitor. I can guarantee it's not a monitor fault though because the monitor works perfectly when in a single monitor setup.


Top
  
 
PostPosted: 15 Apr 2016, 15:57 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 08 May 2011, 18:58
Posts: 2286
So it appears always on the right monitor in an eyefinity Setup.
Either delete whole windows and reinstall from scratch or file a bug report form with AMD.

Gesendet von meinem LENNY2 mit Tapatalk

_________________
We gonna send it to outa space!


Top
  
 
PostPosted: 16 Apr 2016, 09:19 
Offline

Joined: 11 Apr 2016, 04:11
Posts: 3
This issue is on a completely new build though, reinstalling Windows shouldn't change a thing. Considering the R9 Nano is pretty much identical to a Fury, this should be an anomaly unless no one uses eyefinity with the top tier AMD cards right?


Top
  
 
 [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group