Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 07 Jun 2020, 00:05

All times are UTC [ DST ]




 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Farcry Primal
PostPosted: 03 Mar 2016, 10:50 
Offline
User avatar

Joined: 15 Dec 2014, 12:43
Posts: 17
Location: Chester U.K.
I have downloaded Farcry Primal and have added it to the AMD gaming launch software.
The issue I have is that when I try and launch the game Eyefinity switches on and adjusts the screens but when the game starts to launch it switches back to the normal single screen @ 1920 x 1080.
I have tried re-setting Eyefinity and re-launching the game but to no avail. :thumbdown:
Has anyone else had this issue?


Top
  
 


 Post subject: Re: Farcry Primal
PostPosted: 03 Mar 2016, 12:09 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 06 Mar 2008, 17:20
Posts: 3424
What's your native res ? Can you change Window Mode in Options/Video ?
You can also try these settings in %USERPROFILE%\Documents\my games\Far Cry Primal\GamerProfile.xml
MultimonitorMode="2"
windowMode="2"
width=
height=


Top
  
 
 Post subject: Re: Farcry Primal
PostPosted: 04 Mar 2016, 11:03 
Offline
User avatar

Joined: 15 Dec 2014, 12:43
Posts: 17
Location: Chester U.K.
The current settings are:-
MultimonitorMode="2"
WindowMode="0"
width=1920
height=1080

Native Res=16.9
"Fullscreen" (options= windowed, borderless windowed, borderless & fullscreen)
Changed as suggested no difference. :thumbdown:


Top
  
 
 Post subject: Re: Farcry Primal
PostPosted: 04 Mar 2016, 11:17 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 12 Mar 2013, 23:18
Posts: 366
For some games you might need to manually enable the Eyefinity layout first before launching the game. Once you have successfully set things up in-game you might be able to use the auto switcher for future sessions.


Top
  
 
 Post subject: Re: Farcry Primal
PostPosted: 04 Mar 2016, 14:51 
Offline
User avatar

Joined: 15 Dec 2014, 12:43
Posts: 17
Location: Chester U.K.
I have set up the Eyefinity layout again played the game O.K.
Went into the quick launch menu added Farcry Primal enabled Eeyefinity in the menu.
I then launched the game via the shortcut initially Eyefinity is enabled but as soon as the game loads it turns off Eyefinity.
The only way I can play the game is by launching Eyefinity via quick set up it is then o.k.
It must be something within the AMD game launcher?


Top
  
 
 [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group