Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 08 Dec 2022, 09:30

All times are UTC [ DST ]




 [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 04 Nov 2014, 01:01 
Offline
I Donated
I Donated
User avatar

Joined: 30 May 2012, 03:56
Posts: 92
If you can find a copy of the old .exe before the update (Ver 1.0) and copy it back into the Evil Within folder the fix will still work. Make a backup of the new one JIC. I found a copy by clicking the exe and going to properties/ previous versions and restoring a copy to the desktop. I replace the NEW .exe with the OLD version before the Steam update and the fix in FW still works and the game plays fine. This wasn't my idea; someone on the FW website suggested it and I just copied their idea...works though.

_________________
| i7 3930K | 16GB Mushkin Redline 2133MHz | ASUS Rampage IV Formula | EVGA 2080ti SC ULTRA | EVGA Supernova 1200W PS | 2x Samsung EVO 500GB SSD RAID 0 | 2x IBM 520 SSD 240GB | Rosewill Blackhawk | 3x Acer Predator G-Sync 144MHz @ 7680x1440 |


Top
  
 


 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 08 Nov 2014, 07:30 
Offline

Joined: 03 Mar 2014, 07:13
Posts: 5
No fix yet and no one asking. Is this game dead already?


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 08 Nov 2014, 12:23 
Offline

Joined: 12 Oct 2014, 19:39
Posts: 4
Same problem here :( I wanted to finish LOTR before I started playing this, sat down last night to start it and WTF!

Guess that's the trouble of devs not supporting surround natively. The Flawless site being down isn't helping although I doubt there is an update for this yet anyway.


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 08 Nov 2014, 22:42 
Offline

Joined: 03 Mar 2014, 07:13
Posts: 5
Yeah we are lucky to have a flawless to fix these problems and no pressure on Hayden it just sucks when the patch kills the fix


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 13 Nov 2014, 06:09 
Offline
User avatar

Joined: 12 Nov 2014, 20:30
Posts: 45
any fixes? :cheers:


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 13 Nov 2014, 17:38 
Offline
User avatar

Joined: 25 Feb 2012, 21:54
Posts: 5
HaYDeN wrote:
cloud226 wrote:
same here, the fix removes the letterbox, but only displays in the center screen.

in Flawless Status Window, it shows "Resolution=2016x1080, Aspect=1.867, Monitors=1x1, Bezel Comp=True", while my actual resolution is 6048x1080, could this be the reason?

thanks


Do you have AMD hardware? cause I'm really sick and tired of repeating how shit AMD API's (for display detection) are, eg. they don't work properly (especially for Crossfire), nor are they programmer friendly.

I'll likely never own AMD gear again, so it's not something on my list to investigate... the only way forward would be someone providing teamviewer or something for a reasonable period of time to troubleshoot the problem or something.

But yes, what you've pointed out will be exactly the issue - your displays are being detected incorrectly... for whatever reason, as a temporary work around you can hardcode your display configuration by going to settings -> display detection -> enable display detection override.

Where do you enable display detection override at? I dont see it in my CC


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 15 Nov 2014, 23:06 
Offline
User avatar

Joined: 12 Nov 2014, 20:30
Posts: 45
Funkengreuven wrote:
If you can find a copy of the old .exe before the update (Ver 1.0)...


If you have, can you pls upload it for us?

:cry:


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 18 Nov 2014, 23:25 
Offline

Joined: 19 May 2011, 20:51
Posts: 31
Blood101 wrote:
Funkengreuven wrote:
If you can find a copy of the old .exe before the update (Ver 1.0)...


If you have, can you pls upload it for us?

:cry:


+1


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 19 Nov 2014, 23:15 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 12 Dec 2006, 20:37
Posts: 170
Quote:
Hayden http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.php?f=63&t=24098&start=940 -- "Website is back up.

The Evil Within has been updated but not the repository just at the moment [still some more environment stuff to configure], as a temporary solution, right click it and click Re-Install."


Works great!

_________________
i7 sandy 4.4ghz with a snorkel
1080gtx
8gb RAM
Gigabyte P67-UD7 rev. B3
OS -Samsung 840pro 256GB ssd
Games -Samsung 840pro 500GB ssd
Pagefile -crucial 60GB ssd
Storage -2x 4TB WD
PWS -Seasonic Prime 1k Titanium


Top
  
 
 Post subject: Re: The Evil Within
PostPosted: 27 Nov 2014, 22:21 
Offline

Joined: 23 Dec 2009, 18:58
Posts: 31
Saw this is on sale on Steam and decided to download the demo first. Eyefinity doesn't seem to work at all. I set for 5760x1080 and only the middle monitor is used, the 2 side ones are blank. When I set it to windowed, it shows that it's 5760 across, but only rendering the middle display.

Did I miss a setting to get it to work?


Top
  
 
 [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group