Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 04 Aug 2021, 03:35

All times are UTC [ DST ]




 [ 434 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Next
Author Message
PostPosted: 05 Aug 2014, 22:41 
Offline

Joined: 14 Feb 2014, 05:49
Posts: 4
Okay, so I have Zeus in 1900 x 1200

But how do I make it window mode ? =/ I ran the window mode patch that was provided but I don't know what to do from there on ?

Please help.


Top
  
 


PostPosted: 08 Aug 2014, 18:54 
Offline

Joined: 08 Aug 2014, 18:49
Posts: 1
Thank you very much for your effort. I add my vote to the request to For Caesar III with 1280x800 resolution.

Thanks

fedeaon wrote:Hi, is possible to get Caesar III 1280x800 resolution?
Thanks a lot, im looking on Internet and cant get it!!!
Goodbye, Federico

ODaly wrote:

euge82 wrote:Hi, it's possible to have a c3.exe file for 1280x800 resolution?
Thank you in advance

I'd like to second this request, or some instructions on how to do it myself. Thanks.


Top
  
 
PostPosted: 05 Sep 2014, 23:14 
Offline

Joined: 05 Sep 2014, 22:53
Posts: 1
Hello,

I was looking for a patch that would give access to "modern" resolutions, and here I am, stumbling on your site, that is just perfect!

I have the French Pharaoh Gold v2.1 original version (not GOG's), and I have the same kind of problem than MadPianist, as described here, ie raised diacritics.

Would it please be possible to fix this in 1920x1080?

The English patch seems to work (I didn't really play yet, actually I didn't play for a long time…), but it would be nice to see this diacritics problem solved as well, that would be fantastic :smile: !

Many thanks in advance.
Olibrius


Top
  
 
PostPosted: 07 Sep 2014, 15:12 
Offline

Joined: 14 Jul 2013, 22:03
Posts: 1
and at 1400x900 for the Russian version please, I beg you.


Top
  
 
PostPosted: 26 Sep 2014, 20:04 
Offline

Joined: 26 Sep 2014, 20:00
Posts: 1
Hey! I really enjoyed your fix. Can you do an Italian 1080p fix?
The game doesn't show charachters such as à è ì ò ù properly.
Thank you


Top
  
 
PostPosted: 14 Nov 2014, 10:33 
Offline

Joined: 14 Nov 2014, 10:24
Posts: 1
Dear Jackfuste, your 1920x1080 fix for Cleopatra/Pharaoh is amazing, simply amazing!

Just a little question: is it possible to fix the .exe in order to keep the overseer panel background image (the royal chamber, you know) in the center of the screen and not in the upper-left corner? And what about the black zone in the lower right zone of the screen, under the control panel? Iìm playing Emperor: RotMK and CaesarIII with your 1920x1080 fix and those are perfect: is it possible to achieve something similar?

Anyway, thanks in advance and keep up the good work!


Top
  
 
PostPosted: 19 Nov 2014, 09:44 
Offline

Joined: 19 Nov 2014, 09:37
Posts: 1
I have russian Zeus, like this.
I need 1600x900...

Thanks))


Top
  
 
PostPosted: 08 Dec 2014, 18:14 
Offline

Joined: 08 Dec 2014, 18:10
Posts: 1
Ask for permission to do 1920x1080? Thank you so much.


Top
  
 
PostPosted: 21 Dec 2014, 00:45 
Offline

Joined: 21 Dec 2014, 00:33
Posts: 1
Hello, please fix it for 1440x900 for Russian version. Or write a little instruction, and i'll try to make it. Thank you. :cry:


Top
  
 
PostPosted: 19 Feb 2015, 18:36 
Offline

Joined: 19 Feb 2015, 18:27
Posts: 1
I tried the 1360x768 on the GoG-version of the game my 1366x768 laptop and the exe runs, but upon selecting the 1024x768 option which is supposed to give me widescreen, the screen simply goes black.

Only the mouse cursor is rendered (it can be moved throughout the whole 1360x768 area of blackness for a second).

Then the game resets to previous resolution but stays black until I kill it by pressing escape.

I suspect an issue with admin rights etc. I tried to move around the folder and messing with the compatibility settings and windowed but to no avail (can only get to see a little "piece" of the high res in windowed mode,but once I go fullscreen itgoes black again.

PLS people help!


Top
  
 
 [ 434 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Tbot [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group