Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 25 Oct 2021, 07:49

All times are UTC [ DST ]




 [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 31 Jul 2004, 13:50 
Offline

Joined: 22 Jul 2004, 16:02
Posts: 4
hi, i noe theres once a thread in regard about this game, but with the 1.3 patch releases, I don't think that it will work any more with this game and expansion...

so does any body know either how to strech the game or make it widescreen viewable??

becaus i have 1280 * 800 , even thou screen is stretched with 1024 *760 , the texts and units seem blurry and fugly...

please let me know

thanks guys


Top
  
 


 Post subject: RE: thrones and patriots
PostPosted: 03 Aug 2004, 04:26 
Offline

Joined: 19 May 2004, 00:43
Posts: 3
Just follow the instructions for the regular rise of nations, but after running the game once (otherwise rise2.ini or whatever you have to edit won't show up.) I have not tested your 1280 x 800 resolution, but i have tried other typical widescreen resolutions, and they work with throne and patriots.


Top
  
 
PostPosted: 03 Aug 2004, 16:22 
Offline

Joined: 22 Jul 2004, 16:02
Posts: 4
the thing is that no where rise.ini or rise2.ini can be found on my computer..i even did the search of all the INI files none of them list with rise rise2...


Top
  
 
PostPosted: 11 Nov 2004, 00:39 
Offline

Joined: 04 Oct 2004, 18:15
Posts: 3
yeah, im with you. no .ini can be found on my computer. EVEN after i uninstall and install again. anybody have any thoughts?


Top
  
 
PostPosted: 12 Nov 2004, 23:50 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 14 Oct 2003, 13:52
Posts: 5706
Does the expansion patch to the original game to the same level as the latest 'solo' patch, or is it different? (Warcraft III, for example, has two different patches: one for the vanilla game, and one for the addon pack, but they are effectively the same thing)

The only thing I can think of is that they moved the resolution details somewhere more secure. That usually means the registry or in the executable itself...


Top
  
 
PostPosted: 04 Dec 2004, 21:53 
Offline

Joined: 04 Dec 2004, 21:42
Posts: 15
Hmmm... I own the original Rise of Nations and love it, considering picking up Thrones and Patriots as I have heard it is good. Has anyone figured out if it works in widescreen on a Dell 2005FPW (1680x1050)? I just ordered one and would love the expansion to play with if it does! Also, does the game still have an active community online to play with, or has it died out?


Top
  
 
 [ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group