Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 01 Mar 2024, 22:33

All times are UTC [ DST ]




 [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
PostPosted: 23 Aug 2016, 22:16 
Offline

Joined: 23 Aug 2016, 22:11
Posts: 1
Running Nvidia Surround, I am able to get this working in 5760x1080. I have an issue with framerate though, my 1080 strix can't pull anything more than a 24 fps baseline in surround. For anyone who has this working. Can you report the FPS you are getting and what settings you use?


Top
  
 


PostPosted: 23 Aug 2016, 22:17 
Offline

Joined: 23 Aug 2016, 19:57
Posts: 4
If you aren't already, disable vsync and MSAA. Those totally destroy your framerate even on regular screens.


Top
  
 
PostPosted: 23 Aug 2016, 22:36 
Offline
User avatar

Joined: 23 Aug 2016, 20:51
Posts: 4
Location: Manchester, UK
Flair and signature added :thumbup:

Running the benchmark in the extras menu i get an average of 29fps on low quality, and 23fps on medium. In game it's a bit above 30fps (when i bother to look at the steam fps counter). It's smooth enough that i'm not complaining :) DX:HR sits at a perfectly smooth 60fps, so perhaps it's time to persuade the wife that i need to upgrade :D

_________________
i5-2500K @ 4.3GHz | GTX970 | 8Gb | 512Gb SSD | 3 x Dell P2310H


Top
  
 
PostPosted: 23 Aug 2016, 22:46 
Offline
I Donated
I Donated
User avatar

Joined: 10 Nov 2010, 02:58
Posts: 264
I'll get 50'ish with everything on highest exept; MSAA=OFF, Vsync=Triple Buff. Hardshadows =OOFF, Shadows=High, Motion Blur=Off. Deep of Field=Off

Gonna OC the cards a bit a and see if its helps, but it seem pretty heavy tanking on cpu too, so i could probably tweak the OC up 2-300Mhz too. Will see if it makes any difference.

_________________
| i7 6850K Broadwell-e @4.2Ghz | DDR4 32GB @3200Mhz| 2x Msi 1080 X | Asus X99 Deluxe II /H110i/AX1200iw |
| 3x Dell P2314H @ 5760x1080 + Philips 43" 4K IPS BDM4350UC Monitor + Oculus Rift CV1 |
| 1*Samsung EVO 960 500GB NVMe x4 gen.3 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x 2TB SSHD Seagate SATA III Raid 0 |
| Logitech G810 - G502 - G240 - G27 - G940 - | TrackIR 5 Pro | Saitek RHINO X55 HOTAS | Xbox One Elite Gpad |
Asus Vulcan Pro | Asus Xonar U7 | Sony STR-DE495P External Surround Home Cinema Reciever |


Top
  
 
PostPosted: 23 Aug 2016, 22:56 
Offline

Joined: 26 May 2013, 23:08
Posts: 31
SLI doesn't work right now, no?

_________________
Intel i7-5960X @ 4456 1.20V; Noctua NH-D14
G.Skill 32GB @ 2800 CL15 1.25V; ASRock X99 OC Formula/3.1
2x NVIDIA TITAN X Pascal
2x Intel 520 240GB RAID-0; 2x Crucial BX100 500GB RAID-0; 2x Mushkin Reactor 1TB RAID-0
1x Seagate Backup Plus Fast 4TB
EVGA SuperNOVA 1600 P2; Rosewill Thor V2; 3x Asus PG278Q 2560x1440 144Hz G-SYNC
DacMagic Plus, 2x Dynaudio BM15A, 2x Dynaudio BM14S; Windows 10 Pro x64


Top
  
 
PostPosted: 23 Aug 2016, 23:03 
Offline
I Donated
I Donated
User avatar

Joined: 10 Nov 2010, 02:58
Posts: 264
fomoz wrote:
SLI doesn't work right now, no?


Looks like it works just fine. My cards are utilized evenly and when monitoring whith the Sli Indicator its full all the time, so its seems in sync. :onethumb:

_________________
| i7 6850K Broadwell-e @4.2Ghz | DDR4 32GB @3200Mhz| 2x Msi 1080 X | Asus X99 Deluxe II /H110i/AX1200iw |
| 3x Dell P2314H @ 5760x1080 + Philips 43" 4K IPS BDM4350UC Monitor + Oculus Rift CV1 |
| 1*Samsung EVO 960 500GB NVMe x4 gen.3 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x Intel SSD SATA III Raid 0 | 2x 2TB SSHD Seagate SATA III Raid 0 |
| Logitech G810 - G502 - G240 - G27 - G940 - | TrackIR 5 Pro | Saitek RHINO X55 HOTAS | Xbox One Elite Gpad |
Asus Vulcan Pro | Asus Xonar U7 | Sony STR-DE495P External Surround Home Cinema Reciever |


Top
  
 
PostPosted: 23 Aug 2016, 23:41 
Offline

Joined: 26 May 2013, 23:08
Posts: 31
anteronoid wrote:
fomoz wrote:
SLI doesn't work right now, no?


Looks like it works just fine. My cards are utilized evenly and when monitoring whith the Sli Indicator its full all the time, so its seems in sync. :onethumb:


If there's no SLI support both cards can still be at 99% utilization. An easy way to check is to compare fps with Exclusive Fullscreen on and off.

I'm asking because of this thread.

_________________
Intel i7-5960X @ 4456 1.20V; Noctua NH-D14
G.Skill 32GB @ 2800 CL15 1.25V; ASRock X99 OC Formula/3.1
2x NVIDIA TITAN X Pascal
2x Intel 520 240GB RAID-0; 2x Crucial BX100 500GB RAID-0; 2x Mushkin Reactor 1TB RAID-0
1x Seagate Backup Plus Fast 4TB
EVGA SuperNOVA 1600 P2; Rosewill Thor V2; 3x Asus PG278Q 2560x1440 144Hz G-SYNC
DacMagic Plus, 2x Dynaudio BM15A, 2x Dynaudio BM14S; Windows 10 Pro x64


Top
  
 
PostPosted: 23 Aug 2016, 23:42 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 16 Jul 2011, 19:35
Posts: 285
Location: Canada
Ah is that a typo? "Multi-monitor Grade: Unsupported"

It works perfectly out of the box in multi-mon resolution its a perfect A

Image

Here a bunch of multi mon screens I made:

http://corpsesnsouls.com/DXMKD/DXMD%202016-08-23%2012-02-46-649.jpg
http://corpsesnsouls.com/DXMKD/DXMD%202016-08-23%2011-53-01-544.jpg
http://corpsesnsouls.com/DXMKD/DXMD%202016-08-23%2011-54-19-484.jpg

http://corpsesnsouls.com/DXMKD/DXMD%202016-08-23%2012-02-46-649.jpg
http://corpsesnsouls.com/DXMKD/DXMD%202016-08-23%2011-45-09-181.jpg
http://corpsesnsouls.com/DXMKD/DXMD%202016-08-23%2011-46-28-478.jpg
http://corpsesnsouls.com/DXMKD/DXMD%202016-08-23%2012-03-15-931.jpg

I have no issues what so ever its perfect in 5760x1080


Top
  
 
PostPosted: 23 Aug 2016, 23:46 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 16 Jul 2011, 19:35
Posts: 285
Location: Canada
fomoz wrote:
SLI doesn't work right now, no?


It works perfectly, SLI is enabled in the game engine and Nvidia has released a profile in the latest driver.

In regedit you can actually see they have a section for multi GPU on and hwo many GPUs : HKEY_CURRENT_USER\Software\Eidos Montreal\Deus Ex: MD\ the Dawn engine is designed for multi GPU out of the box.

In other words we are good to go :rockout:


Top
  
 
PostPosted: 24 Aug 2016, 00:44 
Offline

Joined: 24 Aug 2016, 00:41
Posts: 4
I have the LG ultra wide 29. The game needs help bad as it will not display 2560x1080p on my screen. Lots of people bitching. The game overlay from steam is displayed but the rest is blank and menus and sounds are all there. If you alt=enter out you can play the game in a window or with border less window program. But the performance takes a hit really bad. I have twin 980gtxs.

I can force my desktop to 3440x1440 and the game will display that way but no way I can play it like that. So there is some issues with 2560x1080p and Lg ultra wide monitors. Really lame. Kind of stressed about it as I love the game and the series but I dont know if it will bve fixed or if I should get a refund.


Top
  
 
 [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group