Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 25 Oct 2021, 09:18

All times are UTC [ DST ]




 [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: 29 Oct 2003, 18:58 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 11 Dec 2008, 23:51
Posts: 685
Location: Germany


Widescreen Grade: C
Ultra-Widescreen Grade: C
Multi-monitor Grade: C
4k Grade: C

Read Full Detailed Report - Hitman 2: Silent Assassin

In the game, players assume the role of an assassin known as Agent 47. The game advances as players carry out contract killings by solving puzzles to arrange for stealthy, untraceable assassinations.


4:3


16:10


16:9


21:9


3x1


_________________
CZARMAN aka 彼得爸爸


Last edited by czarman on 06 Oct 2016, 02:07, edited 7 times in total.
Edit


Top
  
 


 Post subject: Solution: Hitman 2
PostPosted: 17 Oct 2005, 11:53 
Offline

Joined: 17 Oct 2005, 11:51
Posts: 10
Unfortunately this appears to disable anti aliasing.

Is this because when running in a window you can't have aa?


Top
  
 
 Post subject: Solution: Hitman 2
PostPosted: 17 Oct 2005, 14:48 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 14 Oct 2003, 13:52
Posts: 5706
You can force AA in drivers. But if you copied my whole config file, it doesn't have AA enabled anyway. :)

Windowed Direct3D or OpenGl doesn't disable Anti-Aliasing - or at least it shouldn't do...


Top
  
 
 Post subject: Solution: Hitman 2
PostPosted: 17 Oct 2005, 15:50 
Offline

Joined: 17 Oct 2005, 11:51
Posts: 10
ok I will look in my ati advanced display settings later. I'm just trying to get through the stupi snow missions after putting this aside for over a year I guess.


Top
  
 
 Post subject: Hitman 2: 4:3 and 16:10
PostPosted: 10 Jun 2006, 23:20 
Offline
Insiders
Insiders

Joined: 07 Nov 2005, 04:16
Posts: 3010

1024x768


1280x800

This one is vert -.


Top
  
 
PostPosted: 15 Jul 2013, 00:09 
Offline

Joined: 24 Feb 2007, 17:24
Posts: 2
With the ini file as posted cutscenes didn't play for me.

I got the cutscenes to work by changing the line "DrawDll RenderD3D.dll" to "DrawDll RenderOpenGL.dll" in the ini file.
http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=32996004&postcount=5


Top
  
 
PostPosted: 15 Jul 2013, 09:57 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 12 Mar 2013, 23:18
Posts: 366
boost wrote:
With the ini file as posted cutscenes didn't play for me.

I got the cutscenes to work by changing the line "DrawDll RenderD3D.dll" to "DrawDll RenderOpenGL.dll" in the ini file.
http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=32996004&postcount=5
I've updated the page with a simpler explanation; the necessary changes are only a couple of lines, not the whole file.


Top
  
 
PostPosted: 08 Aug 2014, 21:55 
Offline

Joined: 08 Aug 2014, 21:51
Posts: 1
For multi-screen, add this line to hitman.ini : "StartUpperPos 0,0"


Top
  
 
PostPosted: 27 Sep 2016, 11:02 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 11 Dec 2008, 23:51
Posts: 685
Location: Germany
I created a new HOR+ Solution for the GOG Version - based on this Solution --> http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.ph ... an#p153510

But its only working on the GOG and maybe the RETAIL Version - STEAM does NOT work.

_________________
CZARMAN aka 彼得爸爸


Top
  
 
 [ 9 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group