Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 06 Jun 2020, 06:25

All times are UTC [ DST ]




 [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 24 Feb 2017, 07:46 
Offline

Joined: 24 Feb 2017, 07:37
Posts: 1
Hi,

I created my account to give you this information: the cloudflare anti-bot page keeps appearing even after being confirmed as "not a bot". After doing the check, I can see the content of other pages, but the ones that originally showed the check (and which I got there because of a Google search and are the most relevant to me being on the site) are not available for minutes.

I can confirm this is a site problem (and many other sites have it) because the same check on Cloudflare (like after clicking the link in the check page) asks me only once and then shows me the normal content.

PS: I browse at work on my cell provider which has dinamic IPs, thus I get such checks often that half of the pages I just close.
PS2: Clearing the browser cache does not work. Restarting the browser is not an option (although I don't know if it works combined with clearing the cache).


Top
  
 


 [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group