Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 30 Oct 2020, 15:21

All times are UTC [ DST ]




 [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 08 Jan 2013, 15:35 
Offline

Joined: 13 Dec 2011, 09:47
Posts: 142
Guys, I'm not sure when this changed but I keep having an issue when trying to post on the site now. It keeps telling me that I need to login even tho I did just 2 seconds ago.

I'm using IE 9 and it's driving me mad. The only way I can get it to work is by putting IE 9 in compatibility mode.

_________________
i7 3770k, P8Z77v Pro, 16gb Ram,2x Samsung 840 SSD RAID 0 + 4.5tb storage, 7970 Oc'd + 7950 in crossfire, 3x SP2309w monitors + 1 acer monitor, Asus D2X Xonar, Creative T40 Speakers plus satalite speakers + audio transducer


Top
  
 


PostPosted: 08 Jan 2013, 17:50 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 27 Dec 2009, 14:27
Posts: 1789
This happened to me about 30mins ago, needed to log in twice, seems fine now.
Using Chrome mind.

Recently I noticed that the forum session timeout was much lower than drupals, meaning users had to sign in every 2-3 days, this was getting annoying, so I increased the phpbb forum session timeout settings by editing the duration that the session cookie is valid for.

This could be related to the login issue.

I am keeping an eye on this, please keep me posted.
Hopefully, like it has for me, once I signed in a couple of times its been fine since, so I hope may be the same for you, let me know if it continues to give you trouble.

_________________
| Gigabyte X79S-UP5-WiFi Skt2011 | i7 4820k @4.4GHz Watercooled (Ivy Bridge-E) | Corsair Vengence 32GB @2133MHz 11-11-11-27 2T Quad-Channel (8x4GB) | AMD R9-Fury-X 4GB @1140/505MHz + EKWB Watercooled | 256GB Crucial MX200 SSD | 8x 1TB Samsung F3 SATA-II | Corsair 850W TX PSU | 3x Dell S2209W 22"wide TFT's (5760x1080res) | Logitech Z-5400 5.1ch speakers | Win7 Ultimate x64 |


Top
  
 
 [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group