Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 05 Jun 2020, 01:44

All times are UTC [ DST ]




 [ 74 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
PostPosted: 30 Apr 2013, 21:35 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 08 May 2011, 18:58
Posts: 2286
hehe i know how regex should work (basic knowledge on autoIt) but nothing more.

btw..... next one i think! (in Coorperation with suiken!)
http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.php?f=83&t=25665

Attachment:
wsgf bug blog embed.JPG


Looks like it's linkin to a dead or missing page.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
We gonna send it to outa space!


Top
  
 


PostPosted: 30 Apr 2013, 22:04 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 27 Dec 2009, 14:27
Posts: 1789
LuckyNoS7evin wrote:
the funny thing is I understood every word of that however well done on baffling most of the world with that one

I have a knack for such things.
However the most important word that anyone needs to hear is on the first line... "Fixed" :)

EDIT:- Haldi, that bug you speak of was related to the fix above, and is now also resolved. :)

_________________
| Gigabyte X79S-UP5-WiFi Skt2011 | i7 4820k @4.4GHz Watercooled (Ivy Bridge-E) | Corsair Vengence 32GB @2133MHz 11-11-11-27 2T Quad-Channel (8x4GB) | AMD R9-Fury-X 4GB @1140/505MHz + EKWB Watercooled | 256GB Crucial MX200 SSD | 8x 1TB Samsung F3 SATA-II | Corsair 850W TX PSU | 3x Dell S2209W 22"wide TFT's (5760x1080res) | Logitech Z-5400 5.1ch speakers | Win7 Ultimate x64 |


Top
  
 
PostPosted: 17 May 2013, 23:29 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 08 May 2011, 18:58
Posts: 2286
Next Bug:

When you create a new Gallery (by "Contribute Content to WSGF" - "Image Gallery" and then upload files) and in the settings post the Gallery into the Forums it will post the Thread first with a link to the "unnamed-gallery" and then rename the gallery! So you have to edit your gallery, set to publish again and then it gets the right link to the correctly named gallery!

_________________
We gonna send it to outa space!


Top
  
 
PostPosted: 18 May 2013, 11:43 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 27 Dec 2009, 14:27
Posts: 1789
Ahhhhh good spotting... think we should be able to fix this with a rule to update it automaticly on name change.
Will look into it.

_________________
| Gigabyte X79S-UP5-WiFi Skt2011 | i7 4820k @4.4GHz Watercooled (Ivy Bridge-E) | Corsair Vengence 32GB @2133MHz 11-11-11-27 2T Quad-Channel (8x4GB) | AMD R9-Fury-X 4GB @1140/505MHz + EKWB Watercooled | 256GB Crucial MX200 SSD | 8x 1TB Samsung F3 SATA-II | Corsair 850W TX PSU | 3x Dell S2209W 22"wide TFT's (5760x1080res) | Logitech Z-5400 5.1ch speakers | Win7 Ultimate x64 |


Top
  
 
PostPosted: 14 Nov 2014, 03:15 
Offline
Editors
Editors
User avatar

Joined: 08 May 2011, 18:58
Posts: 2286
i'ts been a while :D

But it's a bug report thread... didn't want to open another one for this.

Image
If you read the "Advanced Search" you see the Arrow from "Game Tools" which points to the right exactly between the "a" and "n".
Guess arrows don't like to hide ? xD

This happens on FF28 and IE11.

_________________
We gonna send it to outa space!


Top
  
 
PostPosted: 15 Nov 2014, 16:57 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 27 Dec 2009, 14:27
Posts: 1789
Ive applied a resize to the menus, should resolve that overlapping now.

_________________
| Gigabyte X79S-UP5-WiFi Skt2011 | i7 4820k @4.4GHz Watercooled (Ivy Bridge-E) | Corsair Vengence 32GB @2133MHz 11-11-11-27 2T Quad-Channel (8x4GB) | AMD R9-Fury-X 4GB @1140/505MHz + EKWB Watercooled | 256GB Crucial MX200 SSD | 8x 1TB Samsung F3 SATA-II | Corsair 850W TX PSU | 3x Dell S2209W 22"wide TFT's (5760x1080res) | Logitech Z-5400 5.1ch speakers | Win7 Ultimate x64 |


Top
  
 
PostPosted: 15 Nov 2014, 19:43 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: 13 Oct 2003, 05:00
Posts: 7360
I had increased the width on the menus so that the items in the "Hardware" list didn't wrap. This is what caused the overlap. I had been meaning to ask Delphium to fix that. Anyway we can get rid of the text wrap and the overlap?


Top
  
 
PostPosted: 16 Nov 2014, 13:38 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 27 Dec 2009, 14:27
Posts: 1789
There you go. :)

BTW Skip, for future reference the menu width is controled via JS which is defined in the block configuration page - http://www.wsgf.org/admin/build/block/c ... uperfish/1
instead of trying to override it with css files :)

As such I removed the edit you made then updated the block configuration accordingly.

I can haz cookies now plz ? :cheers:

_________________
| Gigabyte X79S-UP5-WiFi Skt2011 | i7 4820k @4.4GHz Watercooled (Ivy Bridge-E) | Corsair Vengence 32GB @2133MHz 11-11-11-27 2T Quad-Channel (8x4GB) | AMD R9-Fury-X 4GB @1140/505MHz + EKWB Watercooled | 256GB Crucial MX200 SSD | 8x 1TB Samsung F3 SATA-II | Corsair 850W TX PSU | 3x Dell S2209W 22"wide TFT's (5760x1080res) | Logitech Z-5400 5.1ch speakers | Win7 Ultimate x64 |


Top
  
 
PostPosted: 22 Nov 2015, 09:36 
Offline
Insiders
Insiders

Joined: 25 Aug 2014, 22:46
Posts: 28
For years now, the bug where it shows the error message when people try to submit an edit hasn't been fixed. It's blocking people from saving their page revisions to the site and nothing changes.

Image

If this bug was fixed, then people would be able to upload attachments, replace them or make other revisions without this problem around. Even though it doesn't have any external image urls used. This is happening to some pages like Sonic Heroes for example.


Top
  
 
PostPosted: 22 Nov 2015, 11:38 
Offline
Insiders
Insiders
User avatar

Joined: 19 Dec 2011, 16:03
Posts: 521
Brandondorf9999 wrote:
For years now, the bug where it shows the error message when people try to submit an edit hasn't been fixed. It's blocking people from saving their page revisions to the site and nothing changes.
http://i.imgur.com/O20RvwW.png
If this bug was fixed, then people would be able to upload attachments, replace them or make other revisions without this problem around. Even though it doesn't have any external image urls used. This is happening to some pages like Sonic Heroes for example.

To avoid this error message, just remove "Eyefinity / Surround Screenshot", before preview or saving detailed report.
Attachment:
Remove.png


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
  
 
 [ 74 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group