Widescreen Gaming Forum

[-noun] Web community dedicated to ensuring PC games run properly on your tablet, netbook, personal computer, HDTV and multi-monitor gaming rig.
Last visit was: less than a minute ago It is currently 24 Jan 2021, 04:45

All times are UTC [ DST ]




 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Weird fonts
PostPosted: 11 Sep 2011, 14:28 
Offline
User avatar

Joined: 05 Apr 2011, 23:30
Posts: 17
All text on the site is written in bold. I don't know why. I haven't changed any settings in my IE9 lately, so I don't think it's on my side.

What's wrong people?

Attached files


Top
  
 


PostPosted: 11 Sep 2011, 20:53 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 27 Dec 2009, 14:27
Posts: 1789
Just tried this in IE9, looks perfectly ok to me, is your zoom settings at 100%?
To check this click the cog looking icon in the top right to view the current zoom level.

Does this happen in other broswers for you?

The font family used here is "Lucida Grande","Lucida Sans","Lucida Sans Unicode","DejaVu Sans",Arial,sans-serif".
You can check you have these fonts instlled by going to the "c:windowsfonts" folder and checking that the "regular" editions are not missing.

_________________
| Gigabyte X79S-UP5-WiFi Skt2011 | i7 4820k @4.4GHz Watercooled (Ivy Bridge-E) | Corsair Vengence 32GB @2133MHz 11-11-11-27 2T Quad-Channel (8x4GB) | AMD R9-Fury-X 4GB @1140/505MHz + EKWB Watercooled | 256GB Crucial MX200 SSD | 8x 1TB Samsung F3 SATA-II | Corsair 850W TX PSU | 3x Dell S2209W 22"wide TFT's (5760x1080res) | Logitech Z-5400 5.1ch speakers | Win7 Ultimate x64 |


Top
  
 
 Post subject: My zoom level is at
PostPosted: 11 Sep 2011, 22:59 
Offline
User avatar

Joined: 05 Apr 2011, 23:30
Posts: 17
My zoom level is at 100%.

Other browsers (e.g. Steam) work perfectly fine. It's IE9 that bothers me.

Also, how can I export a list of fonts I have installed, so I could show you the result?


Top
  
 
PostPosted: 12 Sep 2011, 00:05 
Offline
Administrators
Administrators
User avatar

Joined: 27 Dec 2009, 14:27
Posts: 1789
I did some googling around and it seems that other users have had issues with IE9 showing in bold only on some sites but not others.

http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie9-windows_7/internet-explorer-9-only-using-bold-font/7a1d8886-c94f-e011-8dfc-68b599b31bf5

The answers in this MS thread showed that IE9 was having issues with the Arial font.
I have attached all the Arial fonts from my wokring system, please download this attachment and install each of them by right clicking and selecting "install".
Restart IE9 then try again.

If this does not work then I am at a loss for further suggestions at this time.

Let me know how it goes, good luck.



Attached files Arial.zip (16.3 MB)

_________________
| Gigabyte X79S-UP5-WiFi Skt2011 | i7 4820k @4.4GHz Watercooled (Ivy Bridge-E) | Corsair Vengence 32GB @2133MHz 11-11-11-27 2T Quad-Channel (8x4GB) | AMD R9-Fury-X 4GB @1140/505MHz + EKWB Watercooled | 256GB Crucial MX200 SSD | 8x 1TB Samsung F3 SATA-II | Corsair 850W TX PSU | 3x Dell S2209W 22"wide TFT's (5760x1080res) | Logitech Z-5400 5.1ch speakers | Win7 Ultimate x64 |


Top
  
 
PostPosted: 12 Sep 2011, 16:44 
Offline
User avatar

Joined: 05 Apr 2011, 23:30
Posts: 17
Sadly, nothing helps. I think I'll just stick to researching this issue on my own. If I find something useful, I'll tell you right away.


Top
  
 
PostPosted: 12 Sep 2011, 19:18 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: 13 Oct 2003, 05:00
Posts: 7358
Sorry that you're having this issue. I also wanted to thank you for your willingness to share fixes that you find.


Top
  
 
 [ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group